Puppedeodorant: kommer snart til en hylle nær deg!

Vi begynner innlegget med et dårlig rim:

Det er viktig å utvikle kritisk sans:
ellers ender du opp med puppedeodorant!

Det høres, i mine ører, ut som en dårlig spøk. Kanskje det er en spøk, men tatt i betraktning at skjønnhetsindustrien til en stor grad lever av å fortelle deg hva som er galt med deg slik at de kan selge deg en løsning, så tror jeg ikke det.  Enten har jeg en dårlig nese når jeg er på bussen eller i folkemengder, eller så er ikke illeluktende bryst et egentlig stort problem.

Jeg sitter fortsatt igjen med denne ene tanken i hodet :  Hæ?Dette er et produkt som gjerne må forsvinne like fort som det ankom, og jeg håper at det ikke finnes på hvert bad og i hver håndveske når 2015 banker på døren. At ikke gruppen produktet rettes mot gir etter og begynner å bli redd for stinkende bryster.  Det har hendt at jeg har lurt på hvor dumt det må bli før forbrukere setter foten ned og sier at «nok er nok», «nei takk» og «den kjøper jeg ikke.»  Og mens jeg håper vi har nådd den grensen med introduksjonen av puppedeodoranten, er jeg langt fra overbevist.  (Tro og håp holder ikke alltid hender).

Anbefalt lesing: Jill Filipovic skriver i The Guardian om skjønnhetsindustriens siste vits.

2 tanker om “Puppedeodorant: kommer snart til en hylle nær deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *